Vissza

Városi kalandtúra – Wanted

Városi kalandtúra – Wanted

Kód: VÁROS-1
city.png
A képzés javasolt időtartama:3-8 óra
Érdeklődjön
Kérdésem van!
Képzési forma
Egyedi
Képzés nyelve
Magyar

A játék leírása:

  • A résztvevők Magyarország egyik városában, településén előre meghatározott feladatokat oldanak meg Például: közös fénykép egy rendőrrel, kutyasétáltatás, szkander egy kocsmában, kerékpározás, idős ember átkísérése a zebrán, közös éneklés egy helyi lakossal, gyümölcs beszerzése ingyen, nevezetesség felkeresése és így tovább. Ezt a játék során dokumentálják. A tréning második részében a városban, városrészben fényképek alapján személyeket kell megtalálniuk, akik a város mindennapjaiban élők közé rejtőznek. Az a csapat lesz a legjobb, aki a lehető legtöbb személyt megtalálja és ezt a leggyorsabban teszi.

A játék célja

Ez a játék két részből is áll.
Először a csapatoknak az adott város látnivalóit kell felkeresniük meghatározott sorrendben és közben az előírt aktivitásokat kell végrehajtaniuk. Ebbe a városra jellemző aktivitás és gasztronómiai élménye is belefér, sőt a helyi tömegközlekedés kipróbálása is vagy tipikus magyaros étel, ital megkóstolása vagy igazi hungaricum tevékenység.
A város nevezetességeit vaktérkép vagy fényképek segítségével lehet végig járni és saját képpel, felvétellel igazolni, hogy ott jártak. A város egy - egy pontján pedig kollégáink által vezetett feladatokat kell megoldaniuk a résztvevőknek, hogy a csapatuk minél eredményesebben szerepeljenek a versenyben.
A játék második felében pedig a város egy meghatározott részében az általunk beépített embereket kell a csapatoknak megkeresniük. Ezek az emberek mindennapjaikat élik, dolgoznak, kávéznak, sportolnak, vásárolnak, sétálnak és nem mindig pontosan úgy néznek ki, mint a körözési fotójukon. A megtalált körözött egyéneknek alá kell írniuk a fotójukat. Az a csapat nyeri a játéknak ezt a fordulóját, akik gyorsabban megtalálják az összes keresett személyt

Létszám:

15-120 fő-ig

A tervezett időtartam:

3-8 óra

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.