Vissza

Városi kalandtúra – Wanted

city.png

A játék leírása:

A résztvevők Magyarország egyik városában, településén előre meghatározott feladatokat oldanak meg Például: közös fénykép egy rendőrrel, kutyasétáltatás, szkander egy kocsmában, kerékpározás, idős ember átkísérése a zebrán, közös éneklés egy helyi lakossal, gyümölcs beszerzése ingyen, nevezetesség felkeresése és így tovább. Ezt a játék során dokumentálják. A tréning második részében a városban, városrészben fényképek alapján személyeket kell megtalálniuk, akik a város mindennapjaiban élők közé rejtőznek. Az a csapat lesz a legjobb, aki a lehető legtöbb személyt megtalálja és ezt a leggyorsabban teszi.

 

Kód Megnevezés A képzés javasolt időtartama: Nettó ár Bruttó ár
VÁROS-1 Városi kalandtúra – Wanted 3-8 óra Érdeklődjön Érdeklődjön

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.