Vissza

Trénerképzés - A motiváció és a motiválás eszköztára

Trénerképzés - A motiváció és a motiválás eszköztára

Kód: TRENMOT-01
Motivacio_Depositphotos_25372741_original_res.jpg
A képzés javasolt időtartama:2 nap
Érdeklődjön
Kérdésem van!

A tréning célja

  • Azon belső oktatók/trénerek számára kialakított képzési program, akik hatékonyabbá és tudatosabbá kívánnak válni oktatói munkájuk során, kiemelve az előadói motivációs eszköztár kialakításához szükséges ismereteik mélyítését.

A képzés tartalmi elemei

  • A résztvevők tisztában legyenek azzal, hogy különböző motiváltságú és indíttatású résztvevők esetén milyen gyakorlattípusokat válasszanak egy – egy tanulási cél megvalósítására;
  • Sajátítsák el az előadói motivációs eszköztár kialakításához szükséges ismereteket;
  • Ismerjék meg az egyénben és a csoportban zajló ellenállási és elhárító mechanizmusokat és megtanulják ezek kezelését;
  • A tréning eredményeként a résztvevők képet kapnak saját befolyásolási stílusukról és annak eredményességéről;
  • Erre építve ismerjenek meg és gyakoroljanak be különféle helyzetekben hatékonyan működő meggyőzési technikákat, mint a motivációs eszköztár egyik elemét.

 

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.