Vissza

Tánc-forgatag

Tánc-forgatag

Kód: TÁNC-1
tanc.png
A képzés javasolt időtartama:3,5-5 óra
Érdeklődjön
Kérdésem van!
Képzési forma
Egyedi
Képzés nyelve
Magyar

A játék leírása:

  • A tánc az emberek közötti nonverbális kommunikáció eszköze, az egyik legjobb feszültség oldó módszer. Programunkon a tánc segítségével fejlesztjük a munkahelyi közösséget, miközben valamennyi munkatárs megtalálja a „helyét" a vidám programban. Különböző zenei stílusokban – néptánc, rock and roll, country, disco - készülnek a koreográfiák, profi tánc-oktatóink segítségével.

A játék célja

A program elején kialakítjuk a csapatokat ügyelve arra, hogy a nemek aránya megfelelő legyen a választott táncstílushoz. A csapatuk a koreográfusok felügyeletével és irányításával egy-egy külön teremben készülnek az előadásra. Az elkészült táncprodukciót a tréning végén bemutatják egymásnak a csapatok. A programhoz nem csak koreográfusokat biztosítunk, hanem különböző jelmezeket, amelyek a választott táncstílushoz illenek, és amelyek még látványosabbá teszik a fellépést.

A játék megvalósítása

Azon a munkahelyi közösségekben javasolt ezt a tréning, ahol a kollégák minimum fele hölgy, hiszen ők azok, akik jobban kedvelik a táncot. A tánc nagyon jól oldja a hangulatot a közösségekben és közelebb hozza egymáshoz a kollégákat. Ez a játék segít abban, hogy a résztvevők egy másik oldalukról ismerjék meg egymást. A programot képzett táncpedagógusok vezetik, akik párban (egy lány és egy fiú) tanítják be a csapatnak az általuk előre kiválasztott táncokat. Egy 3-5 perces koreográfiát állítanak össze, amit a csapatnak egy 2,5-4 órás próbafolyamat során kell begyakorolniuk. A próbák után az általunk biztosított jelmezekbe öltözve kell a csapatoknak a betanult táncot a „nagy színpadon” a többi résztvevőnek előadniuk. Ha versenyeztetjük a tánccsapatokat, akkor a tánckoreográfusok pontozzák az előadott produkciókat. Természetesen az előadásokat adathordozóra rögzítjük, hogy emlékül magukkal tudják vinni a résztvevők.

Létszám:

30 fő-től – maximum 120 fő-ig

A tervezett időtartam:

3,5-5 óra

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.