Vissza

Tánc-forgatag

tanc.png

A játék leírása:

A tánc az emberek közötti nonverbális kommunikáció eszköze, az egyik legjobb feszültség oldó módszer. Programunkon a tánc segítségével fejlesztjük a munkahelyi közösséget, miközben valamennyi munkatárs megtalálja a „helyét" a vidám programban. Különböző zenei stílusokban – néptánc, rock and roll, country, disco - készülnek a koreográfiák, profi tánc-oktatóink segítségével.

 

Kód Megnevezés A képzés javasolt időtartama: Nettó ár Bruttó ár
TÁNC-1 Tánc-forgatag 3,5-5 óra Érdeklődjön Érdeklődjön

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.