Vissza

Projektvezetés funkcionális vezetőknek

Projektvezetés funkcionális vezetőknek

Kód: PROJVEZ-01
Projektvez_Funkcionalis_vezetoknek_Depositphotos_12044059_original_res.jpg
A képzés javasolt időtartama:2 nap
Érdeklődjön
Kérdésem van!

A tréning célja

  • A tréning célja, hogy a résztvevő vezetők megismerjék a projektek általi feladat megoldási mód legfőbb előnyeit, sikertényezőit és buktatóit, megszerezzék a projektekben való hatékony, illetve a korábbinál hatékonyabb működéshez, felügyelethez szükséges elméleti és gyakorlati projektmenedzsment ismereteket. Emellett jártasság kialakítása a normál vállalati hierarchia és környezet mint adottság kezelése a projektben, a normál és a projekt feladatok összeegyeztetése.

A projektműködés alapok tréning fő tartalma

  • Projektekkel kapcsolatos alapfogalmak és azok tartalma, a projekt, mint feladat megoldási módszer átfogó bemutatása, különbségek a normál vezetői és a projekt feladatok között;
  • A projektek életciklusa, folyamatok, projektműködés és menedzselés kulcspontjai;
  • Főbb tervezési és követési módszerek, technikák;
  • Erőforrás gazdálkodás és projekt szervezeti kérdések, feladatok, felelősségek és hatáskörök a projektekben, a projektek szervezeti illesztése;
  • Emberi tényezők a projektekben: vezetői kommunikáció, delegálás, konfliktus- és problémakezelés, változáskezelés motiválás, személyiségek különbözőségei.
  • A projektmenedzsment módszertani („hard”) és az emberi tényezők témánál jelzett készségfejlesztő („soft”) részek aránya e tréningen belül kb. 3:1. Mélyebb készségfejlesztésre külön e célra vonatkozó 2 napos tréningünket ajánljuk. 

 

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.