Vissza

Projektmenedzsment a HR munkában

Projektmenedzsment a HR munkában

Kód: PROJHR-01
projektHR_depositphotos_34006989-Outrigger-canoeing-team-on-water_res.jpg
A képzés javasolt időtartama:2 nap
Érdeklődjön
Kérdésem van!

A tréning célja

  • A tréning célja, hogy a HR területen dolgozó vezetők és munkatársak munkájukat hatékonyabbá tegyék a tudatos tervezés által, hatékonyan tudjanak részt venni a szervezeti projektekben és könnyebben megértsék a projektkörnyezetben dolgozó munkatársakat.

 

Kiknek ajánljuk

  • HR területen dolgozó vezetőknek;
  • HR területen dolgozó munkatársaknak.

A tréning eredménye

  • A résztvevők elsajátítják a projektmenedzsment legfontosabb folyamatait és eszközeit, a mindennapi gyakorlatban bevált és használható projektmenedzsment technikákat;
  • A tréning segítséget nyújt a szervezet HR területét érintő projektek megértésében: az oktatáson elsajátítottak alapján a HR munkatársak eredményesen tudnak részt venni a szervezeti projektekben;
  • A tréningen elsajátítottak segítik a HR munkatársakat abban, hogy a projektkörnyezetben dolgozó munkatársakat megértsék és a velük szemben támasztott elvárásokat megismerve támogatni tudják őket.

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.