Pénzügyek, finanszírozás

Vezetőknek és szakembereknek szóló pénzügyi képzésünk az elméletek mellett gyakorlati példákat sorakoztat fel. A tréningen megtanulható, hogy a gazdasági események milyen hatással bírnak a pénzügyi beszámolókra.

  • 1
Vissza

Pénzügyek, finanszírozás

Pénzügyek, finanszírozás

Pénzügyi képzések vezetőknek illetve szakembereknek, akiknek olyan döntéseket kell meghozniuk vagy megvétózniuk, amelyeknek pénzügyi, befektetési, elszámolási kihatásai vannak.

"Száraz anyag érthető és élvezhető átadása" H.N.
„Nagyon jól követhető, gyakorlatorientált tréning" B.A.
„Kiváló példákat hozott az oktató, így nem csak egy száraz elméletről volt szó" N.T.

Pénzügy nem pénzügyeseknek termék_Depositphotos_8709916_original_res.jpg
115 000 Ft
(Bruttó ár: 146 050 Ft)

Pénzügy nem pénzügyeseknek

Kód: PÉNZ-01

Tréningünk olyan pénzügyi és számviteli alapismereteket ad át, melynek segítségével az érdekelt szakemberek eredményesen megtanulják, hogy a különböző gazdasági események milyen információt közölnek a pénzügyi kimutatásokban. Programunkban olyan eszközöket fejlesztettünk, melyek segítségével összefüggésben tudjuk bemutatni a gazdasági események hatását a pénzügyi beszámolókra a „tartozik-követel” kifejezések használata nélkül. Miért tér el a vállalati eredmény a pénzeszközök értékétől? Mi a különbség a CAPEX és OPEX között? Miért nem számít a vevőktől kapott előleg bevételnek? Hogyan interpretáljuk a számviteli információt? Hogyan támogatják döntéseinket a különböző pénzügyi mutatók?  

A képzés javasolt időtartama:2 nap

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.