Vissza

Nyílt tréningek

asszertiv_iStock_000005063943_Large_res.jpg
115 000 Ft-tól
(Bruttó ár: 146 050 Ft-tól)

Asszertív kommunikáció

Kód: ASSZER

A tréning célja a kihívással teli kommunikációs helyzetek megoldásának fejlesztése, a kommunikációs hatékonyság, az önérvényesítés készségének nagymértékű növelése magabiztos kommunikációs eszközrendszer és stílus elsajátításával. A személyes asszertivitás mértékének megállapítása Asszertív, passzív, manipulatív, agresszív viselkedés interaktív bemutatása, megvitatása Pozitív, asszertív nyelvezet tudatosítása, negatív nyelvi minták, kommunikációs hibák kiszűrése, átalakítása A kommunikáció nonverbális elemeinek tudatosítása gyakorlatban (hang, testbeszéd) Jártasság az önkifejezésben, én üzenetek megfogalmazása Asszertív kommunikációs technikák elsajátítása (pl. elakadt lemez technika) A nemet mondás művészete Hétköznapi nehéz kommunikációs helyzetek asszertív módon történő kezelése szituációs játékokban (pl. kérések előadása, visszautasítása, nemet mondás, kritika adása, fogadása, dicséret adása, fogadása, rossz hírek közlése, fogadása) A képzés végére a résztvevők gyakorlati úton, a tapasztalati tanulás segítségével választ kapnak az alábbi kérdésekre Hogyan tehetjük nyílttá, együttműködővé a kommunikációt? Hogyan fejezzük ki úgy érzéseinket, igényünket, szükségletünket, kérésünket, hogy a másik fél számára is elfogadható legyen? Hogyan alakítsunk ki konszenzust, érjünk el win-win szituációt? Hogyan oldjunk meg kényelmetlen, nehéz helyzeteket magabiztosabban? (pl. kritika, rossz hírek adása/fogadása) Hogyan álljunk ki önmagunkért?

A képzés javasolt időtartama:2 nap
460x507.jpg
56 000 Ft-tól
(Bruttó ár: 71 120 Ft-tól)

Évindító, célkitűző, erőmerítő tréning az egészséges munka-magánélet megteremtéséért

Kód: ÉVI

A tréning célja az előttünk álló év tudatos megtervezése. A tavalyi év értékelésének, a pillanatnyi állapot feltérképezésének tapasztalatait beépítve egy sikeres, kiegyensúlyozott 2017-es év megvalósítása hatékony célkitűzések segítségével. A célkitűzések kiterjednek a munka és magánélet egyensúlyának megteremtésére is azáltal, hogy a résztvevők felismerik, hogy mi okozza a kibillent állapotot és miként tudnak megvalósítani és fenntartani egy kiegyensúlyozott, erőforrásokkal teli életet. Pillanatnyi állapot és ideális egyensúly feltérképezése Életterületek harmóniája – életkerék Jól formált életcélok - célkitűzés az egészséges egyensúlyért NLP módszerekkel Erőtér elemzés - megküzdési erőforrások Önbizalom erősítés Pozitív jövőkép megteremtése Stressz kezelési technikák Aktív és passzív relaxációs technikák A képzés végére a résztvevők választ kapnak az alábbi kérdésekre Hol tartunk az életünkben a különböző életterületeken? Hogyan tudunk változtatni a felborult egyensúlyon? Hogyan kezeljük a kibillent helyzetből adódó stresszt? Hogyan tűzzünk ki célokat hatékonyan a változás érdekében? Milyen megküzdési erőforrásokkal rendelkezünk?  

A képzés javasolt időtartama:1 nap
Idogazdalkodas_iStock_000016182946_Full_res.jpg
115 000 Ft-tól
(Bruttó ár: 146 050 Ft-tól)

Időgazdálkodás tréning

Kód: IDOG

A tréning célja olyan módszerek, technikák, és gondolkodásmód elsajátítása, ami segíti a hatékony időgazdálkodást.A résztvevők ösztönös és eredménytelen időgazdálkodási szokásainak felismertetését követően hatékony és egyben tudatos időgazdálkodás elsajátítása. A képzés végére a résztvevők gyakorlati úton, a tapasztalati tanulás segítségével választ kapnak az alábbi kérdésekre Milyen személyes tényezők rossz szokások akadályozzák a hatékony időgazdálkodást? Milyen lehetőségek vannak ezek leküzdésére? Hogyan kezeljük az időrablókat? Hogyan osszuk be az időnket és miként priorizáljuk a feladatokat? Hogyan tűzzünk ki megvalósítható, reális célokat? Milyen delegálás segíti a hatékony együttműködést?

A képzés javasolt időtartama:2 nap
Konfliktuskezeles_iStock_000069354463_Large_res.jpg
115 000 Ft-tól
(Bruttó ár: 146 050 Ft-tól)

Konfliktuskezelés tréning

Kód: KONF

A tréning célja a konfliktuskezelés jellemzőinek, eszköztárának és alapelveinek megismerésén keresztül felismerni a saját konfliktus-magatartást. Alapvető készségek fejlesztésével (pl. empátia) elsajátítani a konfliktuskezelés hatékony módjait. A képzés végére a résztvevők gyakorlati úton választ kapnak az alábbi kérdésekre Hogyan győzzük le a konfliktusokat konstruktívan? Milyen típusú konfliktusok vannak és mi a konfliktusok dinamikája? Hogyan kezeljük a különböző személyiségű embereket konfliktushelyzetekben? Hogyan fejleszthető az empátia, hogyan tudunk nézőpontot váltani? Milyen konfliktus stílusok állnak rendelkezésünkre?  

A képzés javasolt időtartama:2 nap
Prezentációs_Depositphotos_26617915_original_res.jpg
115 000 Ft-tól
(Bruttó ár: 146 050 Ft-tól)

Prezentációs tréning

Kód: PREZ

A tréning célja a nyilvános megszólalások és szakmai prezentációk hatékonyságának növelése, hasznos nyelvi elemek, magabiztos kommunikációs eszközrendszer és stílus elsajátításával. A képzés végére a résztvevők gyakorlati úton választ kapnak az alábbi kérdésekre Hogyan tervezzünk meg és építsünk fel egy prezentációt, hogy átmenjen az üzenet? Milyen verbális és non-verbális technikák vannak a hallgatóság figyelmének megragadásához és fenntartásához? Hogyan kezeljük magabiztosan az előadás körülményeiből és a hallgatóság váratlan visszajelzéseiből adódó stresszhelyzeteket? Milyen audio-vizuális segédeszközöket alkalmazzunk? Hogyan tegyük a diákat hatásossá? Hogyan teremtsük meg a hitelességet?  

A képzés javasolt időtartama:2 nap
Projektmukodesi_alapok_Depositphotos_12883130_original_res.jpg
115 000 Ft-tól
(Bruttó ár: 146 050 Ft-tól)

Projektmenedzsment

Kód: PROJ

A tréning célja, hogy a résztvevők megismerjék a projektek általi feladat megoldást, mint szemléletet és munkamódszert, valamint a fontosabb projektmenedzsment módszerek és technikák helyes gyakorlatát élményszerűen tapasztalják meg. A képzés végére a résztvevők elsajátítják a következőket Projektekkel kapcsolatos alapfogalmak és azok tartalma, a projekt, mint feladat megoldási módszer átfogó bemutatása; A projektek életciklusa, folyamatok, projektműködés és menedzselés lépésről lépésre; Főbb tervezési és követési módszerek, technikák; Projekt szervezeti kérdések, feladatok, felelősségek és hatáskörök a projektekben, a projektek szervezeti illesztése; Emberi tényezők a projektekben: kommunikáció, konfliktus- és problémakezelés, változáskezelés motiválás, személyiségek különbözőségei.  

A képzés javasolt időtartama:2 nap
460x507_2.jpg
56 000 Ft-tól
(Bruttó ár: 71 120 Ft-tól)

Tárgyalástechnika tréning – DISC módszertan alkalmazásával

Kód: DISC

Gyakorlati úton megismerni a tárgyalás jellemzőit, eszköztárát és alapelveit. A különböző viselkedéstípusok tudatosításával, valamint alapvető tárgyalási készségek (pl. kérdezéstechnika, értő figyelem) fejlesztésével elsajátítani a tárgyalófél irányításának és meggyőzésének képességét. A tréningen alkalmazott DISC módszertan a viselkedési stílusok feltérképezéséhez ad értelmezési keretet, a mindennapi kommunikáció nyelve, melynek elsajátítása egyszerű. A közös nyelv megtalálása hatékonyabb együttműködést eredményez az élet bármely területén, akár egy tárgyaláson. Saját viselkedés stílusunk meghatározása A modell által azonosított 4 fő viselkedéstípus megismerése A külső, belső ügyfelek különböző viselkedéstípusainak felismerése Stílusok a munkahelyen – stressz, konfliktusok kezelése, stílusok találkozása Hatékony együttműködés külső és belső ügyfelekkel DISC alapon Meggyőző kommunikáció ismérvei – kivel hogyan kommunikáljunk? Tárgyalás a különböző profilú partnerekkel Hitelesség felépítése, meggyőző érvelés DISC alapon A képzés végére a résztvevők gyakorlati úton, a tapasztalati tanulás segítségével választ kapnak az alábbi kérdésekre: Milyen a saját viselkedési stílusunk, hogyan hat ez a mindennapi kommunikációra, egy tárgyalásra? Hogyan ismerjük fel a tárgyalófél viselkedési stílusát? Hogyan hassunk a különböző stílusú külső és belső ügyfelekre? Hogyan alkalmazhatunk hatékony kérdezés - és érveléstechnikát? Hogyan érvényesítsük érdekünket a különböző viselkedési stílusú tárgyalófeleknél?

A képzés javasolt időtartama:1 nap

Hírlevél feliratkozás

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.