Vissza

Láthatatlan találkozó

Láthatatlan találkozó

Kód: LÁTHAT-1
lathatatlan.jpg
A képzés javasolt időtartama:3-7 óra
Érdeklődjön
Kérdésem van!
Képzési forma
Egyedi
Képzés nyelve
Magyar

A játék leírása:

  • A résztvevők Budapesten a Láthatatlan kiállítás helyszínén nem látók vezetésével csinálják végig a gyakorlatokat, természetesen a legfontosabb érzékszervük kizárásával. Megtapasztalják a kiállítás meglátogatásával és bekötött szemmel való gyakorlatokon keresztül a vakok világát. Ha pedig igénylik, egy vacsorával zárják le a programot, teljes sötétségben.

A játék megvalósítása

A résztvevők a Láthatatlan kiállítás területén végzik el a tréning gyakorlatait. Mivel itt nem látó segítők vezetik a gyakorlatokat, így a résztvevőknek is nem látó szerepkörbe kell bújniuk, ahol megtapasztalhatják a vakok világát. Mindennapos feladatokat kell végrehajtani, megtapasztalhatják a résztvevőknek, hogy a legfontosabb érzékszervünk nélkül ez hogyan is működhet. A feladatok mellett a kiállításon is végig vezetnek a nem látó segítők és megmutatják a fehérbot használatát és lehet közlekedni vakvezető kutyával is. A résztvevők kipróbálhatják a vakok világát, beleérezhetik magukat a nem látók életébe, átélhetik a napi nehézségeiket is. A nap zárásaként pedig egy láthatatlan gasztronómiai élményben lehet részük, egy vacsora keretén belül.

Létszám:

10- 30 fő

A tervezett időtartam:

3-7 óra

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.