Vissza

Láthatatlan találkozó

lathatatlan.jpg

A játék leírása:

A résztvevők Budapesten a Láthatatlan kiállítás helyszínén nem látók vezetésével csinálják végig a gyakorlatokat, természetesen a legfontosabb érzékszervük kizárásával. Megtapasztalják a kiállítás meglátogatásával és bekötött szemmel való gyakorlatokon keresztül a vakok világát. Ha pedig igénylik, egy vacsorával zárják le a programot, teljes sötétségben.

Kód Megnevezés A képzés javasolt időtartama: Nettó ár Bruttó ár
LÁTHAT-1 Láthatatlan találkozó 3-7 óra Érdeklődjön Érdeklődjön

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.