Vissza

KLIP-MIX

KLIP-MIX

Kód: KLIP-1
klip.jpg
A képzés javasolt időtartama:3,5-6 óra
Érdeklődjön
Kérdésem van!
Képzési forma
Egyedi
Képzés nyelve
Magyar

 

A játék leírása:

  • Egy jó zeneszám ismertté tehet egy zenekart, énekest. Ha a zenéhez egy ütős videoklip is készül, az akár világhírűvé is teheti az előadót (lásd Michael Jackson: Thriller).
    A programon a csapatok saját maguk készítik el egy általuk kedvelt zeneszám videoklipjét. A zeneszám kiválasztása, a klip témájának megtalálása, az elkészítés folyamata sok kreativitást és csapatmunkát igényel. A csapat tagjai kiválasztanak egy zeneszámot, amihez egy videoklipet készítenek. Az általuk megírt szöveget a helyszínen kialakított mini-stúdióban feléneklik, majd a klip koreográfiáját készítik el és rögzítik. Technikusaink közreműködésével összevágják az anyagokat, amelyet a csapatok este bemutatnak egymásnak. A videoklip elkészítéséhez jelmezeket és egyéb kiegészítőket is biztosítunk a résztvevőknek.

A játék megvalósítása

A munka nagy részét a csapattagoknak kell elvégezni. A klip forgatókönyvét megírni, koreográfiát készíteni, betanítani, jelmezeket tervezni, sminket készíteni, az operatőr és vágó munkáját instruálni. A csapatoknak a zeneszám sajátos cégre jellemző klipjét kell elkészítenie, úgy hogy minél szórakoztatóbb vidámabb legyen.

Létszám:

20-120 fő-ig

A tervezett időtartam:

3,5-6 óra

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.