Vissza

KLIP-MIX

klip.jpg

A játék leírása:

Egy jó zeneszám ismertté tehet egy zenekart, énekest. Ha a zenéhez egy ütős videoklip is készül, az akár világhírűvé is teheti az előadót (lásd Michael Jackson: Thriller).
A programon a csapatok saját maguk készítik el egy általuk kedvelt zeneszám videoklipjét. A zeneszám kiválasztása, a klip témájának megtalálása, az elkészítés folyamata sok kreativitást és csapatmunkát igényel. A csapat tagjai kiválasztanak egy zeneszámot, amihez egy videoklipet készítenek. Az általuk megírt szöveget a helyszínen kialakított mini-stúdióban feléneklik, majd a klip koreográfiáját készítik el és rögzítik. Technikusaink közreműködésével összevágják az anyagokat, amelyet a csapatok este bemutatnak egymásnak. A videoklip elkészítéséhez jelmezeket és egyéb kiegészítőket is biztosítunk a résztvevőknek.

Kód Megnevezés A képzés javasolt időtartama: Nettó ár Bruttó ár
KLIP-1 KLIP-MIX 3,5-6 óra Érdeklődjön Érdeklődjön

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.