Vissza

Képregény készítés

Képregény készítés

Kód: KÉPRE-1
kepregeny.jpg
A képzés javasolt időtartama:3-6 óra
Érdeklődjön
Kérdésem van!
Képzési forma
Egyedi
Képzés nyelve
Magyar

A játék leírása:

  • A képregény készítés egy olyan csapatépítő feladat, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő feladatot. Szükség van forgatókönyvíróra, rendezőre, színészekre, jelmeztervezőkre, öltöztetőkre, sminkesekre és fotósra. Természetesen azok sem maradnak munka nélkül, akik szívesebben ülnek a számítógép előtt, hiszen szükség van egy-két ügyes kezű szerkesztőre is. A résztvevők a megadott témakörben megírnak egy rövid, vidám történetet, amelyből egy képregényt kell készíteniük a rendelkezésükre bocsájtott eszközök, digitális fényképezőgép, jelmezek és számítógépes program segítségével. Az elkészült produkciót a csapatok bemutatják egymásnak projektoron keresztül, majd DVD-re rögzítjük és a csapatok megkapják ajándékba.

A játék célja

  • A résztvevőknek, csapatoknak egy színvonalas, vidám képregényt összeállítani, amihez biztosítunk jelmezeket és egy képregény készítő programot. Szervezetten kell dolgozniuk, hiszen meghatározott idő alatt kell egy történetet elmesélniük úgy, hogy minden résztvevő megtalálja a saját szerepét a feladatban. Kell forgatókönyvíró, öltöztető, sminkes, színész, fotós, vágó és aki ötletel, szerkeszti a képeket és szövegek kreál a képkockákba.

A játék megvalósítása

Nagyon fontos a kreativitás, a feladat kiosztása, az idő felhasználása, a csapatmunka, a szervezettség, és a prezentációs készség. Az a csapat teljesíti legjobban a feladatot, amelyik az elkészült képregényével legjobban meglepi és megnevetteti a többi résztvevőt. Az elkészült művet adathordozó formájában magukkal tudják vinni a tréning után a résztvevő csapatok, hogy később fel tudják idézni a tréninget.

Létszám:

20 fő-től maximum 120 fő-ig

A tervezett időtartam:

3-6 óra

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.