Vissza

Képregény készítés

kepregeny.jpg

A játék leírása:

A képregény készítés egy olyan csapatépítő feladat, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő feladatot. Szükség van forgatókönyvíróra, rendezőre, színészekre, jelmeztervezőkre, öltöztetőkre, sminkesekre és fotósra. Természetesen azok sem maradnak munka nélkül, akik szívesebben ülnek a számítógép előtt, hiszen szükség van egy-két ügyes kezű szerkesztőre is. A résztvevők a megadott témakörben megírnak egy rövid, vidám történetet, amelyből egy képregényt kell készíteniük a rendelkezésükre bocsájtott eszközök, digitális fényképezőgép, jelmezek és számítógépes program segítségével. Az elkészült produkciót a csapatok bemutatják egymásnak projektoron keresztül, majd DVD-re rögzítjük és a csapatok megkapják ajándékba.

Kód Megnevezés A képzés javasolt időtartama: Nettó ár Bruttó ár
KÉPRE-1 Képregény készítés 3-6 óra Érdeklődjön Érdeklődjön

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.