Vissza

GASZTRO-MÁNIA

GASZTRO-MÁNIA

Kód: GASZTRO-1
gasztro.jpg
A képzés javasolt időtartama:2-6 óra
Érdeklődjön
Kérdésem van!
Képzési forma
Egyedi
Képzés nyelve
Magyar

 

A játék leírása:

  • A főzés remek kikapcsolódás és sokak számára stressz-oldó elfoglaltság. A 4-6 fős csapatok egy mindennel felszerelt tankonyhán készítik el a menüsort a rendelkezésükre álló alapanyagokból vagy a szabadban a hozzávalókból kell egy bográcsban a csapatnak előállítania egy étel.

A játék megvalósítása

A résztvevők számára képzett szakácsok állnak rendelkezésükre, akik tanácsokkal, trükkökkel segítenek az étel elkészítésében. Az értékelésnél nem csak a finom ízeket vesszük figyelembe, hanem a csapatmunkát, az ételek állagát, a tálalást is. A résztvevők a tankonyha egy - egy pultjánál dolgoznak. Az egyes munka fázisokban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő tevékenységet. A csapatok azonos alapanyagokból dolgoznak, de egy külön asztalon néhány különleges hozzávalót is rendelkezésre bocsátunk. Ezekhez csak bizonyos feladatok elvégzése után lehet hozzájutni. Az elkészült ételeket képzett chefek értékelik, majd a szépen megterített asztaloknál felszolgálják a résztvevők számára. A vacsorához italcsomag is választható. A másik lehetőség a szabadban adatik meg, csapatokban kell a rendelkezésre álló alapanyagokból egy bográcsban a meghatározott ételt elkészíteni úgy hogy minden egyes csapattag részt vegyen benne.(tűzgyújtás, faaprítás, zöldségpucolás, hús aprítás, stb).4 csapatban egy teljes menüsort készítenek el a résztvevők, tehát előételt, levest,főételt és deszertet.

Létszám:

10-40 fő-ig

A tervezett időtartam:

2-6 óra

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.