Vissza

El Camino – az önmegismerés útján

El-Camino.jpg

A tréning célja

Önfejlesztés, önmegismerés más perspektívából, az "érezzük magunkat jól" eszköztárával. A résztvevők az El Camino tanításán keresztül és egyéb kitekintéssel (jóga, motiválás másképp), történetmesélésen és kisebb feladatokon keresztül bővítik tudásukat.
Kiemelt cél a résztvevők inspirálása arra, hogy legyen számukra fontos az önfejlesztés és hogy egyszerű "eszközökkel" jobbá tehetjük életünket, jobban érezhetjük magunkat akár a munkahelyen, akár otthon.

Kód Megnevezés A képzés javasolt időtartama: Nettó ár Bruttó ár
CAMINO-01 El Camino – az önmegismerés útján 1 nap / 6 tanóra 40 000 Ft 50 800 Ft
+ - Kosárba

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.