Vissza

Digitális vadászat

digitalis-vadaszat.jpg

A játék célja:

A résztvevők fegyver használata nélkül megtapasztalhatják a vadászat izgalmát és ehhez csak egy digitális fényképezőgépre vagy egy telefonra van szükségük. Sőt összemérhetik tudásukat, szerencséjüket a többi résztvevővel. A játkosok nem csak kint a terepen versenyeznek egymással, hanem különböző célzó játékokban és a vadászat elméletében is. Sőt a résztvevők az állatoknak etetőt is építenek a tréning ideje alatt.

Kód Megnevezés A képzés javasolt időtartama: Nettó ár Bruttó ár
VADASZ Digitális vadászat 5 óra-1,5 nap Érdeklődjön Érdeklődjön

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.