Vissza

ADJON ÚJ LENDÜLETET CÉGÉNEK: NYISSA KI A TRÉNINGEK SVÁJCI BICSKÁJÁT!

Aki még nem adta cégalapításra a fejét, el sem tudja képzelni, milyen nehézségekkel kell számolnia, mi mindenre kell gondolnia. Nálunk ezt kockázatmentesen lehet kipróbálni. A Cégszimuláció tréning során a résztvevőknek egy céget kell a nulláról felépíteniük, amihez ténylegesen kapnak egy megbízást a „megrendelőtől”, és létre kell hozniuk az ehhez szükséges folyamatokat, munkaköröket és eszközöket. Természetesen a segítség adott – de ez nem megy az önálló felismerés rovására. Lássuk, Ön hogyan állná meg a helyét cégalapításkor!


„CÉGES SZÍVMASSZÁZS” – MI A CÉGSZIMULÁCIÓ, MIÉRT KÜLÖNLEGES?

A Cégszimuláció egy élményszerű tréning, melynek funkcióját a megrendelő határozza meg, mi – akár egy svájci bicska – rugalmasan alkalmazkodunk az elvárásokhoz.

 

A rendhagyó, valós szituációkra épülő szimulációs program célja az együttműködés fejlesztése és a munkafolyamatok tökéletesítése. A program résztvevői egy cég felépítésén dolgoznak egészen az alapoktól, melynek során felszínre kerülnek a rejtett képességek, és a személyes élmények beépülnek a mindennapi gyakorlatba. Ez nem egy átlagos csapatépítés, ez egy új lendületet adó „céges szívmasszázs”!


MIT NYÚJT A CÉGSZIMULÁCIÓ TRÉNING?
  • A kommunikáció és az információ-áramlás létfontosságának megtapasztalását
  • Probléma-analízis képességének fejlesztését
  • A team munka erejének megértését
  • Készségfejlesztést
  • Assessment Centerként való funkcionálást
  • Karriermenedzsment lehetőségét
MIKOR ÉRDEMES ALKALMAZNI?
  • Ha nem szokványos csapatépítésre van szüksége
  • Ha hosszú távú eredményt szeretne elérni egy tréninggel
  • Ha a tanulást egybe szeretné kötni egy élménnyel
  • Ha úgy érzi, a cégnek új lendületre van szüksége egy „céges szívmasszázzsal”

AZ INTERAKTÍV PROGRAM MENETE

A minimum 12, maximum 18 fős csapatok a tréning folyamán 4 „üzleti évet” szimulálnak, amelynek során folyamatosan és objektíven mérik a teljesítményt. A résztvevők a gyakorlatban sajátítják el a folyamatok megalkotásának, tesztelésének és korrekciójának módszertani elemeit. A 3-4. „üzleti évben” olyan teljesítményt érnek el, ami az első napon még lehetetlennek bizonyult. A felkészülések alatt ki kell szűrniük, hogy melyek azok az ötletek, amelyek végül olyan folyamatokat eredményeznek, amelyek a megkapott feladat sikeres végrehajtásához megfelelőek.

Diagram

Bármilyen területen tevékenykedjen is egy-egy cég, egy dolog biztosan közös bennük: működésük leírható olyan folyamatok formájában, amelyeket emberek működtetnek. Ennek megfelelően bármilyen cég alkalmas a cégszimuláció tréningen való részvételre, mivel mindenképpen ismerős lesz a számukra az alaphelyzet: azaz hogy a megrendelőik egyre többet várnak el, egyre gyorsabban és olcsóbban. Akár gyártó, kereskedő vagy szolgáltató az adott cég, a helyzet ugyanaz. A tréninget leginkább egy svájci bicskához lehetne hasonlítani, amit sok mindenre lehet használni – a célt a megrendelő cég határozza meg, mi pedig rugalmasan alkalmazkodunk hozzá.

Egy tréning számos hatása: csapatépítés, készségfejlesztés, Assessment Center, karriermenedzsment és belső kiválasztás.

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.