Vissza

Magunkról„Az informatika és az üzlet világa gyorsan változik.
Oktatókként nekünk mindig a változás előtt egy lépéssel kell járnunk."

Kik vagyunk?

A Számalk Magyarország egyik vezető informatikai oktatási intézménye, több mint 30 éve naprakész tudással. Egyediségünk abban rejlik, hogy a nemzetközi technológiákkal, szabványokkal kapcsolatos tudást a magyar cégek igényeihez igazítva, rugalmas keretek között adjuk át. Képzéseink minőségét több neves hazai és külföldi díj jelzi. Oktatóink tapasztalt, nemzetközi minősítésekkel rendelkező szakember trénerek, akik maguk is folyamatosan fejlesztik tudásukat.

Mivel foglalkozunk?

Egyedi igényekhez igazított, azonnal hasznosítható, gyakorlatias oktatási megoldásokat kínálunk több mint 600 különböző témában, az alapoktól a professzionális szintig. Egyedülálló informatikai kínálatunk mellett a készségfejlesztés, a vezetőképzés, valamint a nyelvi kurzusok is a specialitásaink közé tartoznak. Oktatási portfoliónkat a piaci trendeknek megfelelően folyamatosan alakítjuk.

Hol oktatunk?

Ahol Önnek a legkényelmesebb. Innovatív, legmodernebb technológiát használó termeinkben, az Ön cége telephelyén, vagy - e-learning megoldásokon keresztül - akár otthonában. 

Miben nyújtunk többet versenytársainknál?

A minőségben. Oktatóink az ország legjobb szakemberei közé tartoznak. Tréningjeink mindegyike kiemelkedő színvonalú, ezáltal garantáltan többlettudást, többletértéket és
versenyelőnyt adnak Önnek és cégének is. A folyamatos minőséget emellett professzionális értékelési rendszerünk is szavatolja.

Oktatási kínálatunkat ide kattintva érheti el

Érdemes tudni rólunk...

  • Több, mint 30 év oktatási tapasztalat
  • Több, mint 1000 elégedett nagyvállalati ügyfél
  • Több, mint 850.000 tanóra
  • Több, mint 600 féle képzés
  • A legnagyobb 500 hazai vállalat háromnegyede állandó Számalk ügyfél
  • 15 év alatt több mint 50.000 hallgató
  •  Számos nemzetközi és hazai díj, elismerés

Megközelítésünk

A Számalk Training Center a 1119 Budapest, Fejér Lipót u. 70. cím alatt található.

 

Tömegközlekedéssel:

 

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.