Vissza

Sales coaching

Sales coaching

Kód: COACSAL-01
Sales_coaching_Depositphotos_37679321_original_res.jpg
A képzés javasolt időtartama:2 nap
115 000 Ft
(Bruttó ár: 146 050 Ft)
Kérdésem van!
- + Jelentkezem

A tréning célja

  • On-the-job, azaz munka közbeni fejlesztés: az értékesítőt a coach megfigyeli értékesítési helyzetben (shadowing) és az előre kitűzött célok alapján fejlesztő visszajelzést ad neki, majd újra megfigyeli, hogy az értékesítő hogyan tudta beépíteni és alkalmazni a tanultakat.

Az új Pink-módszertan elsajátítása

  • Az értékesítés evolúciója szerint az „irritáló ügynöktől" az „agitáló tanácsadón" keresztül a vevők ma már az „inspiráló sales coach-okat" preferálják, akik már nem eladják a terméket vagy szolgáltatást, hanem a vevővel közösen meghatározzák a fő célt és igényt (mire van a vevőnek valójában szüksége), megoldási alternatívákat állítanak fel és végül a vevő döntése alapján megkeresik a legjobb megoldást. Tréning-típusú fejlesztés.

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.