Coaching

A Coaching, mint egyéni fejlesztési folyamat, az üzleti gondolkodásmód és a személyiség fejlesztésével járul hozzá a hosszú távon fenntartható munkahelyi sikerekhez.

  • 1
Vissza

Coaching

Coaching

A coaching, mint egyéni fejlesztési folyamat a vezető fejlődésének leghatékonyabb támogató eszköze, mely egyes szakterületeken mint értékesítés vagy karrier is hatásosan alkalmazható.

A coaching a vezető fejlődésének leghatékonyabb támogató eszköze, mert
- A coaching egyedi igényekre, személyre szabott megoldásokat ad; 
- A coaching célja és eredménye a tudatosság növelése, az egyéni felelősségvállalás erősítése és a fenntartható viselkedésváltozások elősegítése; 
- A coaching a vezető/kulcsember személyes fejlődését és fejlesztését tartósan, hosszabb időn keresztül támogatja;
- A coachee-t másképp gondolkodásra, megújulásra, változásra inspirálja.

Coaching a Vezetők, kulcsemberek számára

Kód: COAC

A coaching egy egyéni fejlesztési folyamat, mely a vezetők üzleti műveltségének, gondolkodásmódjának és személyiségének fejlesztésével hozzájárul a vezetők hosszútávon fenntartható sikeréhez. A coaching olyan új ismeretek megismerésének és olyan új eszközök alkalmazásának lehetőségét kínálja, amelyek a vezető korábbi stílusához és ismereteihez hozzáadódva képesek személyét és vezetési technikáját továbbfejleszteni. A coaching a vezetőt másképpen gondolkodásra, megújulásra, változásra inspirálja, kimozdítja megszokásaiból. Nem kész megoldásokat kínál, hanem az együtt gondolkodást, a lehetőségek felismerését, a saját megoldások megtalálását és tudatos alkalmazását segíti elő. Ennek eredményeként a vezető egyéni teljesítménye és a szervezeti célok megvalósulásához való hozzájárulása egyaránt javul. Vezetői önismeret gazdagítása; Konfliktustűrés erősítése; Új nézőpontok kipróbálása; Teljesítménynövelés; Képesség fejlesztés; Stressz-mentesebb munkavégzés; Együttműködés fejlesztése; Döntésképesség fejlesztése; Időgazdálkodás javítása.

A képzés javasolt időtartama:6-8 ülés (1,5 óra/alkalom)

Karrier-coaching

Kód: COACKARR

A coaching egy egyéni fejlesztési folyamat, mely új ismeretek megismerésének és új eszközök alkalmazásának lehetőségét kínálja a karrier építés, és az ezzel összefüggésben lévő motiváció területén. Mit jelent ma a karrier? Mit jelent a Te számodra? Mit jelent a karrier-coaching és miben tud Téged támogatni? Mit adhat egy X egy Y-nak, azaz hogyan passzol egy X-es állás egy Y-os álomhoz? Merre tart a világ: a mammut multik vagy a zseb-vállalkozások korát éljük? Melyik áll Hozzád közelebb? Önismeret - mi a Te mozid? Motiváció-elemzés - motivációs kártyák és tesztek segítségével megvizsgálhatod, hogy mi a Te valódi mozgatórugód (driver), mi a Te MIÉRT-ed vagy küldetésed. A Teljesítmény-mátrix segítségével megnézheted, hogy mennyire vagy tisztában a saját kompetenciáiddal és a választott hivatás (munka?) által támasztott elvárásokkal. Megválaszolhatod a saját kérdéseidet azzal kapcsolatban, hogy hogyan kerüld el, hogy évek múlva csak "túsz" legyél a munkahelyeden. Célközönség Pályakezdők; Pályamódosítók; Újrakezdők és magukat munkahelyi "túsznak" érző munkatársak; Akik váltanának és keresik a saját útjukat és küldetésüket.

A képzés javasolt időtartama:3-4 ülés (1,5 óra/alkalom)

Hírlevél feliratkozás

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.