Vissza

Cégszimuláció - A tréningek svájci bicskája

svajci_bicska_termekkep_460x507a.jpg

Mikor jusson eszébe a cégszimuláció?

Ha nem egy szokványos csapatépítésre van szüksége, ha élményt és tanulást egyszerre akar eladni a munkatársainak; Ha olyan tréninget szeretne, amire hosszú távon is emlékezni fognak; Ha tényleges hasznot szeretne hajtani a cégnek a tréninggel; Ha úgy érzi, céges szívmasszázsra van szükségük az új lendülethez.

Kód Megnevezés időtartam: Nettó ár Bruttó ár
BICSKA-1 Cégszimuláció - A tréningek svájci bicskája 2 nap Érdeklődjön Érdeklődjön

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.