Vissza

„Színház az egész világ!”

szinhaz.jpg

A játék leírása:

A résztvevők 10-20 fős csoportban egy rövid színdarabot írnak meg és tanulnak be a próbák folyamán, majd jelmezekbe beöltözve előadják a másik csapatnak. A darab sikerességét színház pedagógusokkal és jelmezekkel segítjük. A csoportos színházi játékot úgynevezett. vásári képmutogató stílusban könnyen és gyorsan össze lehet próbálni, melynek eredményeképp egy erős, intenzív színházi jellegű előadást láthatnak majd a nézők.

 

Kód Megnevezés A képzés javasolt időtartama: Nettó ár Bruttó ár
SZÍNHÁZ-1 „Színház az egész világ!” 3-7 óra Érdeklődjön Érdeklődjön

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.