Vissza

„Egy perc és nyersz!”

„Egy perc és nyersz!”

Kód: EGYPERC-1
1perc.jpg
A képzés javasolt időtartama:1- 3 óra
Érdeklődjön
Kérdésem van!
Képzési forma
Egyedi
Képzés nyelve
Magyar

 

A játék leírása:

 

  • Vicces, szórakoztató ügyességi feladatok, az RTL Klub műsorából, amelyek megoldására 1 perc áll a résztvevők rendelkezésére. De hogy még jobban emeljük a tétet, a csapat tagjai a feladat elkezdése előtt fogadást kötnek, hogy ki tudja majd a feladatot megcsinálni 1 perc alatt.

A játék célja

  • A feladatok megoldásához nem kell különösebb fizikai erőnlét, inkább biztos kéz és koncentráció. A résztvevők 4-5 fős csapatokban körszínpadszerűen végzik egymás után a feladatokat és az a csapat nyeri a játékot amelyik leghatékonyabban megoldja a feladatokat.

A játék megvalósítása

A tréning egy vadaskert területén kerül levezetésre, a vadászházban és mellette. A program a vadászat jegyében folyik, csak itt nem folyik vér. Azonban a résztvevők megtapasztalhatják a vadászat izgalmát. Célzó játékokban mérik össze a csapatok tudásukat: csúzli, lasszódobás, gúladobás, íjászat, légpuska, kispuska és még igazi vadászpuska is. Ezek után az igazi vadászat veszi kezdetét, de nem vadászfegyverrel, hanem digitális fényképezőgépekkel és telefonokkal.
A vadakat lehet magaslesről és cserkelve is meglőni. A találatokat a projektor előtt pedig egy igazi vadász értékeli. Az a csapat nyer, aki a legértékesebb vadakat „lőtte" meg. Az est során pedig a csapatoknak egy vadász kvízt is meg kell oldaniuk. A vadász élményhez hozzátartozik a vadakról való gondoskodás is, így a csapatoknak még egy vadetetőt is kell építeniük a tréning során. Az ellátás pedig szintén a vadételek körül forog.

Létszám:

20-60 fő-ig

A tervezett időtartam:

1- 3 óra

Rólunk mondták

„A tréningek személyre szabottak, a vevői kéréseknek, igényeknek megfelelőek. A trénerek kedvesek, képzettek, tájékozottak, a kapcsolatépítésük a résztvevőkkel nagyon gyors és hatékony. Rugalmas szervezés, precíz adminisztráció jellemzi munkájukat."

Erdei Ferenc – oktatási vezető, Michelin Hungária Kft.

Rólunk mondták

„A céget megbízhatónak, rugalmasnak és sokoldalúnak ismertük meg. A választott képzéseket igényeinknek megfelelően, kellő precizitással és pontos szervezéssel bonyolították le. Oktatóik kellő szakértelemről tettek tanúbizonyságot, lehetővé téve ezzel a tudásanyag gyors és alapos elsajátítását. Felkészült és tapasztalattal rendelkező munkatársaik hatékony segítséget nyújtottak a pályázati dokumentáció elkészítéséhez. Örömünkre szolgált az együttműködés!"

Horváth Erika – projektmenedzser, IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.